Salg av teknisk utstyr til den maritime næringen har hatt stor vekst de siste årene, og spesielt i Grenlandsområdet. Vi ønsker derfor å styrke vår avdeling i Porsgrunn. Vår tekniske avdeling tilbyr alt fra forbruksmateriell til spesialprodukter. Hovedlageret er i Bergen, men salget er også i stor grad basert på produkter som vi skaffer til veie på vegne av kundene. Jobben innebærer utarbeidelse av tilbud, ordrebehandling, innkjøp og oppfølging av leveranser.

Les mer og søk her

Servicegrossistene etablerer seg i Narvik

16. desember, 2022

I løpet av første halvår 2023 år vil Servicegrossistene etablere en ny grossistvirksomhet i Narvik.

Servicegrossistene AS har signert en langsiktig avtale om leie av det tidligere Rema 100 lageret på Fagernes. Lageret har et topp moderne kjøl- og fryselager. Grossisthuset vil tilby alle typer mat og drikkevarer som kolonialvarer, tørrvarer, kjøtt og fisk, frukt og grønt, alkohol og mineralvann, og selvsagt også lokale produktspesialiteter. Den nye grossisten kommer til å prioritere gode og kundetilpassede distribusjonsløsninger.

For Eurosupply vil dette bety en ny og viktig samarbeidspartner for leveranser i Nord-Norge og Svalbard.