Om oss

Vi er lokalisert i Bergen, Haugesund, Porsgrunn, Moss og Svalbard. Vi tilbyr komplette leveranser av proviant og forbruksmateriell til maritim og offshore industri.

Hvem er vi

Vi er rundt 50 dedikerte personer som er her for å betjene våre kunder. Noen av oss er blant de mest erfarne skipshandlerne i landet. Vårt mål er enkelt og greit at vi skal være “våre kunders beste valg”. Det er drivkraften i alt vi gjør. Skipshandel er vår lidenskap og vi bestreber oss på å gjøre alt som trengs, og når det trengs for å sikre at kundene våre blir fornøyd med jobben vi gjør. Derfor er vi tilgjengelig for kundene våre 24 timer i døgnet - hver dag - hele året.

En av våre  grunnleggere på oppdrag

Bergen

Eurosupply AS har siden starten i november 2000 etablert seg som en ledende fullsortiments skipshandler i Norge. Vi holder til i Bergen der vi har tidsmessige lokaler på ca 5000 kvm med alle nødvendige fasiliteter innenfor frys- / kjølevarer, tørrvarer og dekk / maskinrekvisita.

Leveranse fra EuroSupply

Haugesund

I 2011 overtok Eurosupply virksomheten til Sjur Lothe Skipshandel AS og etablerte kontor i Haugesund under navnet Eurosupply AS, Haugesund. På Bø i Avaldsnes har vi et moderne transittlager på ca 2000 kvm med gode kjøle- og frysefasiliteter. Vi har dessuten verksted for reparasjon og sertifisering av løfteutstyr. Sjur Lothe Skipshandel har lange tradisjoner og selskapet ble etablert allerede i 1891.

Sjur Lothe Skibshandel

Historien

2000
Selskapet ble etablert av 8 skipshandlere hvorav 6 fortsatt er med i driften.

2000
Ble medlem av Servicegrossistene Maritim, et samarbeid mellom 6 uavhengige skipshandlere langs norskekysten. Medlemmene i SGM er alle tilsluttet Servicegrossistene AS som er et felles serviceorgan for 17 storhusholdningsgrossister i Norge.

2004
Overtakelse av Fyns Kran i Bergen som leverte løfte og sikkerhetsutstyr.

2005
Innflytting i nytt lager i Åsane på ca 4000 kvm.

2011
Overtakelse av Sjur Lothe sin virksomhet i Haugesund.

2015
Utbygging av lageret i Åsane.

2016
Overtakelse av Gundersen & Moldestad AS

2019
Skilt ut grensehandel i et eget selskap; Eurosupply International AS

2019
Etablert nytt lager for «Owners Goods» i Bergen

2022
Etablert Skipshandel på Svalbard i samarbeid med LNS Spitsbergen; LNS Spitsbergen - Eurosupply Ship Chandler AS.

2022
Etablert salgskontor i Porsgrunn med eget transittlager sørøst for Oslo.

HMS/QA

Kvalitet

Kunder kan være trygge når de handler med Eurosupply. Kvalitet i alle ledd av produksjonen er en grunnleggende verdi for oss, og som en del av Servicegrossistene er vi ISO 9001-sertifisert. Vi har gode rutiner som sikrer full sporbarhet for alle produkter.

Miljø

Vi er opptatt av miljøet og er godkjent som Miljøfyrtårn. Vi er også med i Grønt Punkt, Initiativet for redusert matsvinn osv. Alle våre lastebiler tilfredsstiller Euro 6 -utslippskrav.

Helse og sikkerhet

Våre ansattes helse, sikkerhet og trivsel er viktig for bedriften. Vi arbeider systematisk for å unngå skader og sykefravær på grunn av forhold i arbeidsmiljøet. Vi har derfor gode internkontrollrutiner, og datablad for alle farlige produkter er tilgjengelig på Ecoonline.no. Alle ansatte er omfattet av bedriftshelsetjeneste og gode forsikringsavtaler.

421

2023

Omsetning i mill. NOK

387

2022

Omsetning i mill. NOK

295

2021

Omsetning i mill. NOK

251

2020

Omsetning i mill. NOK

Våre sertifiseringer