Eksport

Vi eksporterer norske merkevarer fra anerkjente produsenter over hele verden.

Eksport av norske merkevarer

Eurosupply eksporterer norske merkevarer fra anerkjente produsenter. I vårt utvalg finner du tradisjonelle norske produkter som i årevis har gledet norske og utenlandske forbrukere.

Gjennom våre avtaler med leverandørene sikrer vi våre kunder tilgang til et bredt sortiment av produkter av høy kvalitet til meget konkurransedyktige priser.

Uansett hvor du er i verden sikrer vi en rask levering gjennom våre internasjonale samarbeidspartnere.

eurosupply eksporterer friele
Stabburet

Stabburet AS er en norsk matvareprodusent som produserer mange merkevarer, for eksempel frossenpizzaene Grandiosa og Big One. I tillegg produserer Stabburet merkevarer som Nora syltetøy, Stabburmakrell, Nugatti, Fun Light og Idun.

Brynild

Brynild er Norges eneste familiedrevne godterifabrikk. De har en stor flokk av godterier, både i eske, pose og løsvekt. En ekte, lokal familiebedrift med kjærlighet for godteri i over 120 år.

Mills

Mills er et norsk varemerke og næringsmiddelprodusent formelt stiftet i 1997. Mills produserer margarin under merkevarar som Melange, Soft Flora, Vita hjertego og Olivero. I tillegg produserer de matvareprodukter som Mills, Delikat, Plantego m.m.

Lerum

Lerum er en norsk familiebedrift etablert i 1907 i Sogn og Fjordane. De produserer husholdnings-produkter, og er mest kjent for saft og syltetøy. De er norges størte produsent av saft.

Friele

Kaffehuset Friele er et norsk kaffebrenneri. Kaffebrenneri og lager holder til i Bergen. De er i dag Norges største kaffeprodusent, og har siden 1799 forsynt norske husholdninger.

Toro

Toro er i dag en av Norges mest kjente merkevarer. Toro har en portefølje på rundt 750 produkter fordelt på mange forskjellige varegrupper og måltidssituasjoner. De er kanskje mest kjent for sine supper, gryteretter og sauser.

Nidar

Nidar ble etablert i 1912 som en trøndersk bedrift. I 2012 feiret Nidar sitt 100-årsjubileum, og året etter ble Nidar en del av Orkla Confectionery & Snacks Norge. Fortsatt er Nidar et av Norges største sjokolade- og godterimerker.

Scandza

Scandza er et nordisk merkevareselskap med en portefølje som omfatter blant annet Synnøve, Finsbråten, Sørlandschips, Leiv Vidar, Peppes, Rå og mange fler.

Freia

Freia er en norsk sjokoladeprodusent og et av Norges mest kjente varemerker. Selskapet ble etablert i 1889 av Fredrik Christensen og Olaf Larsen.